Τηλέφωνο+30 2285-400-500
Enlish Language Greek Language
My Cart
Your cart is 0 item
0
The Cart is empty

Όροι Ενοικίασης

Γενικοί Όροι Και Προϋποθέσεις

Απαίτηση Ηλικίας

Οι οδηγοί πρέπει να είναι άνω των 21 ετών.

Απαιτούμενα Έγγραφα:

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να προσκομίσουν πλήρη έγκυρη αρχική άδεια οδήγησης και την ταυτότητά σας ή το διαβατήριό σας. Εάν η άδεια οδήγησής σας έχει πολλαπλά έγγραφα, πρέπει να τα παρουσιάσετε όλα. Όλες οι απαιτήσεις ισχύουν τόσο για εσάς όσο και για τυχόν πρόσθετους οδηγούς.
Πρέπει να έχετε στην κατοχή σας άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 1 πλήρες έτος.
Διεθνής άδεια οδήγησης απαιτείται από εκείνους που δεν είναι πολίτες της: ΕΕ, Νορβηγία, Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Ελβετία, συμβαλλόμενο χώρα στη Σύμβαση της Βιέννης.
Λάβετε υπόψη ότι είναι δική σας ευθύνη να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, ότι η άδεια οδήγησής σας ισχύει στην προβλεπόμενη χώρα ενοικίασης. Οποιαδήποτε αποτυχία μπορεί να προκαλέσει ρήξη της σύμβασης εκ μέρους μας και θα χρεωθείτε ανάλογα.

Τρόποι Πληρωμής

Για όλες τις κατηγορίες οχημάτων μια έγκυρη πιστωτική/χρεωστική κάρτα (VISA-MASTERCARD) γίνεται αποδεκτή από την Alpha Car, πρέπει να εμφανίζεται για την προέγκριση της ευθύνης του ενοικιαστή (με βάση τα ποσά που αναφέρονται στην ενότητα ασφάλειες) καθώς και για την εξόφληση των τελικών τελών ενοικίασης (για μη προπληρωμένες κρατήσεις). Η συμφωνία ενοικίασης μπορεί να καταβληθεί και με μετρητά.

Ασφάλιση

Όλοι οι εξουσιοδοτημένοι οδηγοί των οχημάτων Alpha Car καλύπτονται από ζημιές από πυρκαγιά στο ενοικιαζόμενο όχημα και ασφάλιση αστικής ευθύνης σε θάνατο, τραυματισμό και περιουσία τρίτων. Και οι δύο καλύψεις υπόκεινται σε γενικούς όρους της σύμβασης ασφάλισης Alpha Car με τον ασφαλιστή της.

Διαθεσιμότητα Οχημάτων

Η μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου που εμφανίζεται στο κουπόνι είναι μόνο για αναφορά και η Alpha Car διατηρεί το δικαίωμα να την αντικαταστήσει με ένα εναλλακτικό, παρόμοιο ή αναβαθμισμένο αυτοκίνητο. Εάν το όχημα στο κουπόνι σας δεν είναι διαθέσιμο κατά τη στιγμή της κράτησης, η Alpha Car θα σας παράσχει ένα παρόμοιο ή αναβαθμισμένο όχημα.

Άδεια Οδήγησης

Μια έγκυρη άδεια οδήγησης που κατέχει ο οδηγός για τουλάχιστον ένα έτος απαιτείται.

Περίοδος Χάριτος

Στο τέλος της συμφωνηθείσας περιόδου ενοικίασης, η Alpha Car επιτρέπει μια περίοδο χάριτος 30 λεπτών χωρίς χρέωση, μετά την οποία ο ενοικιαστής θα χρεωθεί με τουλάχιστον μία πλήρη ημέρα ενοικίασης. Επίσης όλοι οι ενοικιαστές πρέπει να επιστρέφουν το όχημα πριν από τις 12: 00 το μεσημέρι.

Πρόστιμα Κυκλοφορίας

Όλα τα πρόστιμα που προκύπτουν από τη συμπεριφορά του οδηγού καλύπτονται αποκλειστικά από τον ενοικιαστή.

logo

Γεωγραφικοί Περιορισμοί

Ενοικιάσεις Μονής Διαδρομής: ισχύει μεταξύ τοποθεσιών πέριξ της Alpha Car κατόπιν εξουσιοδότησης και συμφωνίας ειδικής χρέωσης με την Alpha Car.
Κατά μήκος των συνόρων ενοικιάσεις: επιτρέπεται μόνο με την προηγούμενη έγγραφη άδεια και με ειδική χρέωση συμφωνία με την Alpha Car (κατόπιν συνεννόησης-με ειδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο).
Περιορισμοί πλοίων: επιτρέπεται μόνο με προηγούμενη γραπτή συμφωνία και ειδική συμφωνία χρέωσης με την Alpha Car. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οποιαδήποτε ζημιά στο όχημα κατά τη μεταφορά δεν θα καλύπτεται από καμία ασφάλιση.

Οδική Βοήθεια

Η Alpha Car προσφέρει βασική οδική βοήθεια. Ελέγξτε για λεπτομέρειες κατά την παραλαβή του οχήματος.
Εάν ο προμηθευτής πρέπει να παράσχει ένα όχημα αντικατάστασης λόγω βλάβης ή ατυχήματος, ένα νέο επιπλέον ποσό θα δεσμευτεί στην πιστωτική σας κάρτα ως προκαταβολή

Έλεγχος Παραλαβής - Επιστροφής Οχήματος

Μη εμφάνιση: εάν δεν εμφανιστείτε να παραλάβετε το όχημα κατά την ώρα κράτησης την συμφωνημένη ημερομηνία ή δεν μας έχετε ενημερώσει για ακύρωση πριν από την ημέρα εκτέλεσης της κράτησης αυτό θα αντιμετωπιστεί ως μη εμφάνιση. Εάν δεν μπορείτε να παραλάβετε το όχημα λόγω ανεπαρκούς τεκμηρίωσης ή επειδή η πιστωτική σας κάρτα δεν είναι έγκυρη, δεν γίνεται αποδεκτή από την Alpha Car ή δεν διαθέτει επαρκή κεφάλαια για την κάλυψη της κατάθεσης, αυτό αντιμετωπίζεται επίσης ως μη εμφάνιση.
Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να ισχύουν τέλη και επιπλέον χρεώσεις.
Πληροφορίες πτήσης: για τις παραλαβές από το αεροδρόμιο, είναι σημαντικό να μας δώσετε τον σωστό αριθμό πτήσης και την ώρα άφιξης. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν αποτυχημένες ενοικιάσεις εάν δεν δώσατε αυτές τις πληροφορίες ή δεν το κάνατε εγκαίρως.
Υπηρεσία εκτός ωρών: η χρέωση για κάθε παράδοση ή παραλαβή εκτός ωρών εργασίας (21:01 - 07: 59) είναι €25 ανά υπηρεσία.
Καθυστερημένες επιστροφές: μπορεί να εφαρμοστεί ένα τέλος ποινής καθυστερημένης επιστροφής εάν επιστρέψετε το όχημα αργότερα από ό, τι συμφωνήθηκε στο έγγραφό της ενοικίασής σας. Παρακαλώ ελέγξτε τις λεπτομέρειες με τον προμηθευτή όταν παραλαμβάνετε το όχημά σας.
Επεκτάσεις ενοικίασης: οι επεκτάσεις είναι δυνατές μόνο κατόπιν αιτήματος στο γραφείο ενοικίασης πριν από την προγραμματισμένη εκτέλεση της κράτησης.

Εξαιρέσεις Κάλυψης

Εάν οδηγείτε υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών, χρησιμοποιείτε το ενοικιαζόμενο όχημα με οποιονδήποτε άλλο αμελή ή απερίσκεπτο τρόπο ή παραβιάστε τους όρους που καθορίζονται στη σύμβαση μίσθωσης, όλες τις ισχύουσες ασφαλιστικές καλύψεις, παραιτήσεις κλπ. θα θεωρηθούν άκυρες και θα είστε πλήρως υπεύθυνοι για κάθε ζημιά στο όχημα καθώς και απώλεια χρήσης και κάθε άλλο σχετικό κόστος.
Μόνο εξουσιοδοτημένοι οδηγοί που είναι εγγεγραμμένοι στο συμβόλαιο ενοικίασης επιτρέπεται να οδηγούν το όχημα. Οι ζημιές που προκαλούνται από μη εξουσιοδοτημένους οδηγούς δεν καλύπτονται.
Λάβετε υπόψη ότι τα τυποποιημένα προϊόντα κάλυψης, εάν περιλαμβάνονται στην τιμή ή αγοράζονται, δεν καλύπτουν εξαρτήματα, όπως ελαστικά, αλεξήνεμα, κλειδαριές, καλύμματα τροχών κλπ.
Οι ζημιές στα μηχανικά μέρη, στους τροχούς, στα γυαλιά, στην οροφή και στο κάτω μέρος του οχήματος δεν καλύπτονται από τυποποιημένη κάλυψη.
Η ζημιά στα ακόλουθα στοιχεία δεν καλύπτεται:

  • συμπλέκτης
  • ζημιές Σαλονιού
  • Κενή Μπαταρία
  • Σπασμένα Ελαστικά
  • Απώλεια Κλειδιών
  • μεταφορά με ταξί μετά από ατύχημα
  • τέλη ρυμούλκησης

Η κάλυψη δεν περιλαμβάνει αποζημίωση για τις ημέρες κατά τις οποίες το ενοικιαζόμενο όχημα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω εργασιών επισκευής σε περίπτωση βλάβης.

Φόροι

Όλοι οι προβλεπόμενοι από το κράτος Φόροι συμπεριλαμβάνονται στην τελική τιμή ενοικίασης του οχήματος και καλύπτονται οικονομικά αποκλειστικά από τον ενοικιαστή.