Τηλέφωνο+30 2285-400-500
Enlish Language Greek Language
My Cart
Your cart is 0 item
0
The Cart is empty

Ενοικίαση Οχήματος Συχνές Ερωτήσεις

Όταν αλλάζετε τη θέση επιστροφής, ενδέχεται να ισχύει υψηλότερη χρέωση. Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Κρατήσεων της Alpha για λεπτομέρειες.

Υπάρχει μία περίοδος χάριτος 30 λεπτών. Μετά τη λήξη της περιόδου χάριτος θα ισχύει χρέωση πλήρους ημέρας.

Όχι. Η ρυμούλκηση αποτελεί παραβίαση της σύμβασης ενοικίασης και δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση.

Εάν έχετε την ατυχία να υποστεί το όχημα κάποια βλάβη, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως στο 2285400500. (Διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα)

Alpha Car - FIAT 500 Cabrio

Συνήθεις ερωτήσεις για το δρόμο

Alpha Car - FIAT Punto

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με την αστυνομία και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε με την Ομάδα Υποστήριξης Αυτοκινήτων της Alpha, να μας ενημερώσετε για την τοποθεσία σας και να μας αφήσετε να σας ενημερώσουμε ανάλογα με την κατάσταση.

Όχι, υπάρχουν εξαιρέσεις για ζημιές που δεν καλύπτονται από καμία ασφάλιση. Τέτοιες περιπτώσεις είναι μεμονωμένες ζημιές στο κάτω μέρος του οχήματος, τους τροχούς και τα ελαστικά. Επίσης δεν καλύπτονται ζημιές λόγω οδήγησης σε ακατάλληλη επιφάνεια του δρόμου, ρυμούλκησης άλλου οχήματος, μεταφοράς εκρηκτικών, ράλι κλπ.

 
Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι κάτοχοι έγκυρης άδειας οδήγησης για τουλάχιστον 1 έτος.
Ο οδηγός πρέπει να είναι κάτοχος πιστωτικής κάρτας, ενώ το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι 21 ετών. Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα στο όνομά σας, τότε πρέπει να είστε άνω των 25 ετών για να νοικιάσετε ένα όχημα Alpha Car.
 

Μόνο οι οδηγοί που αναφέρονται στη σύμβαση ενοικίασης επιτρέπεται να οδηγούν ένα όχημα Alpha Car. Μπορείτε να προσθέσετε έναν επιπλέον οδηγό στη σύμβαση ενοικίασης. Αυτό πρέπει να γίνει κατά τη στιγμή της ενοικίασης. Ο επιπλέον οδηγός πρέπει να προσκομίσει έγκυρη άδεια οδήγησης κατά το χρόνο του ενοικίου. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε έναν επιπλέον οδηγό στη σύμβαση ενοικίασης κατά τη διάρκεια της ενοικίασης. Για να γίνει αυτό ο οδηγός και ο επιπλέον οδηγός μπορούν να επισκεφθούν την τοποθεσία Alpha Car Rental. Ο επιπλέον οδηγός πρέπει να προσκομίσει έγκυρη άδεια οδήγησης και να συμμορφώνεται με τους περιορισμούς της ηλικίας.